Excite

Yolanthe verrast jarige Wesley en ander WK-nieuws

Nog maar een paar dagen en dan barst het WK los. Hebben we er al een beetje zin in? Wij wel! En Yolanthe ook. De actrice verraste namelijk haar verloofde Wesley Sneijder met een bezoek aan Zuid-Afrika. Onlangs vierde ze haar vrijgezellendag, maar direct daarop vloog ze naar Afrika om haar aanstaande te feliciteren. Sneijder viert namelijk vandaag zijn 26e verjaardag. Gefeliciteerd! Yolanthe zal ook bij de eerste wedstrijd aanstaande maandag op de tribune zitten, maar verder Wesley zo min mogelijk storen. Dat is haar geraden, want veel voetbalkenners zien vrouwen en kinderen van de spelers het liefst zo ver mogelijk weg van Oranje. Hoe minder afleiding, hoe beter.

Ook beter is de enkel van Boulahrouz. Het was even schrikken eerder deze week. De harde verdediging verzwikte zijn enkel en moest hinkend het veld verlaten. Het ging om zijn rechtervoet. In de verdediging is Oranje al niet het meest sterke team tijdens het wereldkampioenschap. Boulahrouz zal dus zeker nodig zijn om een paar buitenlandse benen door midden te zagen. Gelukkig is zijn enkel weer hersteld en trainde hij weer volledig mee met de groep.

De eerste training was overigens een groot succes. Vele fans stonden langs het veld om Oranje aan te moedigen. Niet alleen Nederlandse supporters, ook veel fans uit Zuid-Afrika hadden zich bij het trainingscomplex verzameld om de grote sterren in actie te zien. Het was een enorm lawaai, aangezien veel mensen hun vuvuzela hadden meegenomen. Deze toeter zorgt voor enorm veel herrie. Op het veld kon men elkaar af en toe nauwelijks verstaan. Niet erg, zo vonden de spelers en de coaches. Het voelde als een heerlijk welkom in het warme land en een goede opsteker voor het treffen tegen Denemarken van aanstaande maandag.

Afbeelding: Telegraaf.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020