Excite

YouTube sluit een revolutionaire deal

YouTube zit in zwaar water. De website is wereldberoemd en wordt dagelijks door miljoenen mensen bezocht, maar helaas wordt er weinig geld verdient. Bovendien ligt YouTube regelmatig in de clinch met de entertainment industrie. Er staat namelijk een hoop creativiteit op YouTube waar copyright op rust. Maar YouTube heeft mogelijk het licht aan het einde van de tunnel aangezet.

YouTube en Sony Pictures hebben een deal gesloten. De twee mediabedrijven zijn overeengekomen dat YouTube oude films en series mag aanbieden online. Het betreft dan bijvoorbeeld films als The Blue Lagoon en series als Charlie's Angels en Married With Children. Ook heeft YouTube deals gesloten met kleinere filmstudio's, zoals de Documentary Channel. Kortom, beter kwaliteit op YouTube te vinden!

Wat de deal verder precies inhoudt, is niet bekend. Revolutionair is het wel. Na jarenlang in moeizame relatie geleefd te hebben met de grote filmstudio's komen de kemphanen nu eindelijk samen in deze deal van YouTube en Sony Pictures. Hopelijk komen er meer van deze deals, waar consumenten heel veel plezier aan gaan beleven!

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020