Excite

Zac Efron schaamt zich voor naaktscènes

%

Zac Efron vond het geen probleem om voor zijn nieuwste film The Lucky One uit de kleren te gaan. Met actrice Taylor Schilling speelde de acteur een aantal pikante scènes in de verfilming van het boek van Nicholas Sparks. In eerste instantie waren het naakt geen probleem met Efron, omdat hij maanden heeft getraind op een gespierd lichaam die deze filmrol van hem vraagt. Totdat hij in de bioscoop zat met zijn moeder Starla…

Schaamte

Zac Efron en zijn moeder waren deze week bij een voorvertoning van de film, voordat The Lucky One aanstaande vrijdag in de bioscopen te zien zal zijn. “We hebben de film samen gezien en ik voelde me erg ongemakkelijk,” vertelde de 24-jarige acteur aan het showbizz tijdschrift People, “Ondanks dat we niet naast elkaar zaten probeerde ik me elke keer te verstoppen tijdens de scènes. Ik schaamde me heel erg. Natuurlijk acteer ik het gewoon, maar omdat ik wist dat mijn moeder en familie ook meekeken was het wel ongemakkelijk.”

Grootste fan

Op de vraag wat zijn moeder van de seksscènes antwoordt Efron”: “Ze is mijn grootste fan. Ze zei: that’s my boy! Ik denk dat ze uiteindelijk heel trots op me is, ondanks dat het ook voor haar raar moet zijn om mij zo te zien.” Zac Efron speelt in The Lucky One de rol van een soldaat wiens leven wordt gered als hij een foto van een meisje in het zand vindt en daardoor een ontploffing kan ontwijken. De film zal vanaf 7 juni in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021