Excite

Zanger Robin Thicke en zijn vrouw Paula Patton niet meer samen

Zanger Robin Thicke (36 jaar) en actrice Paula Patton (38 jaar), onder meer bekend van de film Mission Impossible, hebben besloten om niet langer bij elkaar te blijven. Dit hebben ze laten weten in een verklaring aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Vrienden blijven

Het echtpaar zegt altijd van elkaar te zullen blijven houden en hebben het voornemen om beste vrienden te blijven. Thick en Patton leerden elkaar kennen toen ze nog tieners waren en zijn sinds 2005 met elkaar getrouwd. In 2010 kreeg de zanger met zijn vrouw zoon Julian Fuego.

Er zijn verder geen details bekend gemaakt over de relatiebreuk. De laatste keer dat ze samen werden gefotografeerd, was tijdens de uitreiking van de Grammy Awards, 27 januari dit jaar.

Robin Thicke met andere vrouwen gespot

Het nieuws dat het koppel uit elkaar gaat is niet geheel onverwacht. Er gingen al langer geruchten rond, dat de relatie tussen de twee niet zo goed meer was. Zo werd Thicke de laatste tijd vaker intiem met andere vrouwen gespot.

Controversieel optreden met Miley

Thicke scoorde in 2013 en enorme hit met Blurred Lines en kwam veel in het nieuws door zijn controversiële optreden met Miley Cyrus tijdens de MTV Video Music Awards. Hier was te zien hoe Miley Cyrus in een niets verhullende outfit tegen Robin Thicke aanschuurde voor de ogen van vele kijkers.

Thicke heeft met zijn Blurred Lines Tour een razendvolle touragenda, maar dit weekend moest hij echter een aantal concerten afzeggen, omdat hij ziek zou zijn. Hij werd datzelfde weekend door fotografen vastgelegdin Disney World waar hij samen met zijn zoontje Julian was.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020