Excite

Zangeres Jewel in verwachting

Jewel is zwanger. De 36-jarige zangeres en haar echtgenoot Ty Murray zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. Jewel is dolblij met haar zwangerschap. ‘Ik heb een zwangerschapstest gedaan en die was positief.’ Ze kreeg de uitslag op de zelfde dag dat ze begon met haar nieuwe baan als copresentatrice van de realityshow Going Platinum.

Inmiddels is de zangeres in de vierde maand van haar zwangerschap beland, en kan ze het nieuws eindelijk wereldkundig maken. ‘Het was zó moeilijk om het geheim te houden,’ aldus Jewel. Dat werd nog eens bemoeilijkt door de ochtendmisselijkheid, waar de zangeres flink last van heeft gehad. ‘Ik was bezorgd dat ze me zouden zien overgeven en dat iedereen op de set zoiets zou hebben van ‘O, die is zwanger.’’

Jewel trouwde in 2008 op de Bahama’s met Murray. Ze wilde pas aan kinderen beginnen als ze rust in haar leven had gevonden. ‘Ik ben altijd al een workaholic geweest, dus ik moest leren om gas terug te nemen en op een andere manier voor mezelf te zorgen,’ liet de zangeres, onder andere bekend van de hits Intuition en Foolish games, weten.

Nu het eindelijk zover is geniet Jewel met volle teugen. ‘Ik voel me ontzettend gelukkig.’ Ook haar partner verheugt zich erg op de komst van het kindje. ‘Wij wilden dit allebei heel graag en het komt precies op het goede moment,’ aldus Jewel. Momenteel is het echtpaar druk bezig met de logeerkamer, die omgetoverd moet worden tot een babykamer.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020