Excite

Zangeres Ke$ha krijgt eigen condooms

Het is geen onbekend fenomeen: sterren die hun naam en gezicht verbinden aan een product. Zangeres Ke$ha heeft voor een wel heel opvallende samenwerking gekozen. De popster krijgt haar eigen condooms.

Het gezicht van de 24-jarige Amerikaanse zangeres zal worden afgebeeld op de verpakking van ruim tienduizend rubbers. Volgens entertainmentwebsite TMZ heeft Ke$ha een overeenkomst bereikt met Lifestyles Condoms die de condooms voor de popster zal produceren.

Vanaf volgende week gaat Ke$ha de condooms tijdens haar optredens verspreiden onder het publiek. De popster beleefde haar doorbraak in de muziekwereld in 2009. Ze scoorde hits als Tik Tok, Your Love is My Drug, en Take it Off. Hoewel de zangeres vooral bekendstaat als feestbeest, laat ze met de condooms zien dat ze ook over een groot verantwoordelijkheidsgevoel beschikt.

In het verleden liet Ke$ha al weten dat ze niet als een grapje behandeld wil worden, alleen maar omdat ze zich ordinair en luidruchtig gedraagt. "Je kunt leuk en sexy zijn en je toch betrokken voelen bij bepaalde problemen. Ik ben blij dat mensen beginnen te luisteren naar wat ik te zeggen heb."

Toch maakt ze ook over de condooms nog grapjes: "Als je naar een van mijn liveshows komt, zul je bedolven worden onder zweet, bier en glitter en heel misschien krijg je wel een speciaal Ke$ha-condoom. Als het breekt, moet je je dochter of zoon naar me vernoemen."

Afbeelding: Flickr, gebruiker Eva Blue

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020