Excite

Zenderbaas wil Charlie Sheen terug

Charlie Sheen is begin deze maand ontslagen uit de succesvolle serie Two and a half men. Dit had te maken met het privéleven van de acteur, waarbij drank en drugs een grote rol speelden. Ook had hij geregeld problemen met de producent Chuck Lorre en lag het tweetal geregeld met elkaar in de klink. Nu is echter door de zenderbaas, Les Moones, van de Amerikaanse televisiezender CBS aangegeven dat Charlie Sheen in de serie terug moet komen. Hij geeft aan dat de daden moeten worden vergeven en vergeten en dat de draad weer terug opgepakt moet worden.

Er zijn dan ook gesprekken met de acteur om hem weer terug te krijgen in de serie. De serie Two and a half men is een echte kijkcijferkanon en de zenderbaas wil daarom graag Charlie Sheen terug op het witte doek.

Nadat Charlie Sheen ontslagen was, is de serie tijdelijk van de televisie gehaald. De toekomst was zeer onzeker. Ook heeft Charlie de televisiemakers aangeklaagd wegens contractbreuk. Hij heeft een flinke som geld geëist. De kans is groot dat Sheen ook voor zijn terugkomt in de succesvolle serie flink wat geld zal vragen. En daar moet nu over gepraat worden. Ook moeten Chuck Lorre en Charlie Sheen hun problemen enigszins uitpraten. Of Charlie het aanbod accepteert en werkelijk terugkomt in de serie is nog onduidelijk.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018