Excite

Zoon Brad Pitt krijgt motor

Andere elfjarigen dromen er van, maar de zoon van Angelina Jolie en Brad Pitt heeft het voor elkaar. Voor zijn elfde verjaardag kreeg Maddox van zijn vader een spiksplinternieuwe motor. Dat schrijft de Britse tabloid The Sun vandaag.

Motor met een strik

Het verjaardagscadeau van Maddox stond in de garage van de vakantiewoning van Pitt en Jolie in Engeland. “Brad nam Maddox mee naar de garage, en daar stond de motor, met een strik eromheen. Maddox was in de zevende hemel en heeft de hele dag op het ding gezeten,” aldus een bron. De motor is een Suzuki DRZ-125 met automatische schakeling. Natuurlijk heeft Pitt ook gezorgd voor de nodige bescherming, in de vorm van een helm en een beschermend pak.

Crossparcours

Om te voorkomen dat Maddox het strakke gazon aan gort zou crossen, heeft de acteur een crossparcours laten aanleggen bij Angelina Jolies Franse villa Chateau Miraval. Het is een modderig pad door de bijbehorende bossen en om een meer. “Brad is net zo enthousiast als Maddox. Hij heeft gezorgd voor kleine sprongen en plassen zodat ze lekker vies worden,” zo zegt de bron.

Motor partner voor Brad

Volgens de bron is Brad altijd een zeer vrijgevige vader geweest. Bovendien heeft hij zelf een ruime collectie motoren, waar hij graag een ritje op maakt. Toen Maddox interesse begon te krijgen voor de machines van zijn vader, zag Brad in hem een perfecte motor partner. De motor voor zijn verjaardag is dus ook een klein cadeau voor Brad.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020