Excite

Zoon Ruud Gullit verdacht van drugshandel

De zoon van Ruud Gullit is in Italië opgepakt wegens drugshandel. De 20-jarige Quincy werd door de politie betrapt terwijl hij marihuana verkocht in de Italiaanse stad Lecco, in de buurt van Milaan. In zijn huis werd vervolgens nog een flinke hoeveelheid van het verdovende middel aangetroffen.

Tijdens de transactie werd de zoon van Gullit geobserveerd door de politie. Toen de koop was gemaakt, grepen de dienders in. Quincy had drie pakjes marihuana van 3 gram per stuk op zak. Niet heel erg veel, zou je denken. Nu is marihuana-gebruik sowieso verboden in Italië, maar de hoeveelheid wiet die vervolgens in het huis van de 20-jarige jongen werd gevonden, kan nauwelijks voor eigen gebruik hebben gediend.

Maar liefst 260 gram verpakte en nog eens 80 gram onverpakte marihuana werd ter plaatse door de politie aangetroffen, zo valt te lezen op Nu.nl. Volgens Fok.nl ging het om 80 gram wiet en 260 gram hasj. Ook werd er een hoeveelheid verpakkingsmateriaal gevonden.

Inmiddels zit de zoon van Gullit dus vast. Quincy komt voort uit het tweede huwelijk van de oud-voetballer, met de Italiaanse Christina Pensa. De twee waren in de jaren '90 zes jaar samen. Inmiddels werkt Ruud Gullit in Tsjetsjenië, bij de club Terek Grozny. Naar verluidt verdient de trainer daar een aardige grijpstuiver. Over de kosten voor een advocaat zal Quincy zich dus niet druk hoeven maken.

Afbeelding: Youtube

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021