Excite

Zoon voor Adele

Adele is vrijdagavond bevallen van een zoon, zo meldt de Britse krant The Daily Mail. Volgens bronnen zijn de zangeres en haar vriend Simon Konecki heel blij met de nieuwe aanwinst voor het jonge gezin. Konecki heeft al een 5-jarige dochter uit een eerder huwelijk.

Geen bevestiging

Een bron zegt tegen de krant: “Adele en Simon zijn heel blij met hun nieuwe aanwinst. Ze was in de zevende hemel toen ze in verwachting was van hun eerste kind samen.” De woordvoerder van Adele wilde het bericht vrijdagavond niet bevestigen. “We brengen momenteel geen verklaring naar buiten. Geen commentaar,” zo liet Adeles management weten.

Bekendmaking zwangerschap

In juni maakte Adele via haar website bekend dat ze in verwachting was. Ze schreef toen dat ze wilde dat al haar fans het nieuws direct van haar zouden horen. Verder schreef de zangeres: “We zijn duidelijk dolgelukkig en erg opgewonden, maar respecteer alsjeblieft onze privacy tijdens deze mooie tijd”. Adele was op dat moment al zes maanden in verwachting.

Adele nieuwe single

De geboorte van het jongetje komt op een feestelijk moment. Afgelopen vrijdag werd de nieuwste single van Adele officieel gelanceerd. Het nummer ‘Skyfall’ is de soundtrack van de gelijknamige James Bond-film die later dit jaar uitkomt. Eerder zei Adele dat ze in eerste instantie bang was om haar naam te verbinden aan een groot project zoals James Bond. Het goede script zorgde uiteindelijk dat de zangeres de uitdaging met beide handen aanpakte.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020