Excite

Zoontje Alicia Keys te horen op album

Op het nieuwe album van Alicia Keys ‘Girl on Fire’ is haar zoontje Egypt te horen in één van de nummers. Dat zegt een woordvoerster van het platenlabel Sony Music, waar Keys gecontracteerd staat. In augustus liet Alicia Keys al doorschemeren dat haar tweejarige zoontje een grote rol zou gaan spelen op haar nieuwe plaat.

Muzikale genen

Egypt is volgens de zangeres een belangrijke inspiratiebron van Girl on Fire. De peuter doet mee aan het nummer When it’s all Over. Egypt mag dan nog wel erg jong zijn voor een muziekcarrière, hij heeft wel muzikale genen. Behalve zijn muzikale moeder is de vader van Egypt is hiphop-producer Swizz Beats. Ook zal de kleine meereizen met zijn moede rop wereldtournee dit jaar. Het is nog niet duidelijk of Keys ook Europa zal aandoen.

Kinderen

Vorige week liet Alicia Keys vallen dat ze graag meer kinderen wil. Op de Amerikaanse zender zegt de zangeres: “Zeker weten. Ik wil er op z'n minst nog één.” Het gezinsleven heeft Keys tot een ander persoon gemaakt. “Nu ik mijn tijd doorbreng met mijn gezin merk ik dat mijn prioriteiten veranderen. Zeven jaar geleden was ik een heel ander persoon. Toen reisde ik van Londen naar LA, weer terug naar Londen en uiteindelijk weer naar LA in drie dagen. Ik dacht toen echt dat dit het was,” vertelt de 31-jarige zangeres. Het nieuwe album van Alicia Keys Giro on Fire ligt vanaf vrijdag in de winkels.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020