Excite

Zorgt DZDD voor burenruzie?

Toen radio- en televisiepresentator Martin Simek vorige week te gast was in het programma De Zomer Draait Door, was hij niet erg te spreken over de manier waarop hij door presentatrice Froukje Jansen werd geïnterviewd.

Toen Jansen hem midden in een voor hem belangrijk verhaal in de rede viel, vroeg hij geïrriteerd of Jansen wel naar hem luisterde. Toen Jansen te verbaasd was om te reageren, pakte hij haar interviewkaartjes op en gooide ze weg. Vervolgens kreeg Jansen nog te horen dat Matthijs van Nieuwkerk – die op vakantie is en daarom niet De Wereld Draait Door kan presenteren – hem zeker wel uit zou hebben laten praten.

Het radioprogramma van Martin Simek is tot zijn ongenoegen onlangs van de radio gehaald en mogelijk was de bijzondere interviewtechniek van Jansen voor Simek net even de druppel die de emmer deed overlopen, waardoor hij fel van leer trok tegen de jonge presentatrice.

Deze ervaring zou nog wel eens een staartje kunnen krijgen nu blijkt dat Martin Simek niet alleen een gast in de show was, maar ook nog eens de buurman van Froukje Jansen blijkt te zijn! Na de uitzending kreeg Jansen een e-mail van haar huisbaas met de vraag of ze wel wist dat Simek naast haar woonde. Jansen leek van dit nieuws in ieder geval niet geschrokken te zijn; het idee dat Martin Simek gewoon naast haar woonde noemt ze bovenal ‘hilarisch’. Of Simek er net zo makkelijk over denkt is even de vraag, maar dat blijkt ongetwijfeld op de volgende buurtvergadering!

Afbeelding: Photobucket/Campus Carrière TV

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020