Excite

Zsa Zsa Gabor opgenomen in ziekenhuis

Zsa Zsa Gabor is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De 94-jarige actrice hoestte bloed op en kreeg geen lucht meer. Op het moment wordt ze kunstmatig beademd.

De gezondheidssituatie van de actrice is al tijdenlang niet goed. Haar echtgenoot, Frédéric Prinz von Anhalt, brengt af en toe wat nieuws naar buiten en daaruit blijkt dat de toestand van Zsa Zsa steeds slechter werd. Vorig jaar ging het zelfs zo slecht, dat ze opgegeven was. Zelfs de laatste sacramenten werden al toegediend. Toen wist ze toch weer enigszins op te krabbelen en mocht ze ook weer naar huis.

Begin dit jaar moest ze weer naar het ziekenhuis: vanwege een gangreeninfectie moest haar rechterbeen geamputeerd worden. Zsa Zsa zou zo onder invloed zijn geweest van medicijnen, dat haar echtgenoot haar het nieuws over haar been nog niet verteld had. Of Zsa Zsa wel op de hoogte is van het overlijden van haar vriendin Elizabeth Taylor, is niet helemaal duidelijk.

Zsa Zsa komt uit Hongarije en werd geboren in 1917. Ze werd actrice en speelde in veertig films mee. Ook was ze erg vaak op televisie te zien. Vooral beroemd werd ze door haar negen huwelijken. Zeven keer scheidde ze en een keer werd een huwelijk ongegrond verklaard. In 1986 trouwde ze met haar huidige echtgenoot; zij zijn inmiddels al even samen.

Afbeelding: Flickr account gualtiero

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020