Excite

Zus Mika in ziekenhuis na bizar ongeluk

De zus van Mika is in het ziekenhuis opgenomen, nadat ze een bizar ongeluk heeft gehad. De vrouw viel uit een raam, ongeveer 15 meter naar beneden en werd gespietst op een hek met punten. Twee van de punten gingen door haar benen heen.

Mika was ook aanwezig tijdens het ongeluk en hij belde direct de ambulance. Naar verluid heeft de brandweer een deel van het hek weg moeten halen, om Mika’s zus, Paloma, mee te krijgen in de ambulance. De palen van het hek zouden nog deels in haar lijf zitten toen ze de ambulance in moest. Ze is op dit moment nog in kritieke toestand en moet snel geopereerd worden.

Mika zelf is er ook niet best aan toe: hij is getraumatiseerd door het hele gebeuren en maakt zich ontzettend veel zorgen. Vooral ook omdat eigenlijk onduidelijk is wat er precies gebeurde. Het ene moment zat Paloma nog gewoon in de vensterbank en was er niets aan de hand en het volgende moment viel ze.

Ook de timing was niet ideaal: de twee waren net samen uit eten geweest. Paloma heeft een goede band met haar broer en was onder meer verantwoordelijk voor achtergrondzang op het meest recente album van Mika. Ze zouden nog even naar haar huis gaan om wat te drinken, toen dit gebeurde. Overigens gaat het volgens de politie wel echt om een ongeluk en wordt het niet behandeld als een verdacht incident.

Afbeelding: Flickr account mcertou

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020