Excite

Zwaargewichten van chubby wannabes 88 in nieuwe X Factor

In het nieuwe seizoen van X Factor is weer ruimte voor zwaargewichten. En dan hebben we het niet over de zangkwaliteiten van de deelnemers! Jurylid Simon Cowell heeft aangekondigd dat X Factor dit jaar groter en beter dan ooit zal worden en het bewijs wordt geleverd door chubby wannabes 88!

De chubby wannabes 88 zijn Bethany Williams en Melanie Morgan. Deze twee meiden uit Zuid-Wales zijn nogal aan de maat en maken behoorlijk wat indruk op zowel Simon Cowell als zijn overige juryleden door het publiek – dat bestaat uit maar liefst 2500 mensen – aan het dansen te krijgen met hun vertolking van Don’t Stop Believing van Journey.

Het zal dan ook niemand verbazen dat de chubby wannabes 88 van Simon, Dannii Minoqe, Louis Walsh en Cheryl Cole allemaal het positieve teken kregen: ze zijn door naar de volgende ronde. Cowell kon het overigens niet laten om nog even op te merken dat de chubby wannabes 88 het levende bewijs zijn van het feit dat Wales talent heeft. En wie Cowell en zijn x-factor een beetje kent, weet dat dit een behooorlijk compliment is!

Afbeelding: X Factor

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020