Excite

Zwangere Lily Allen op huwelijksreis

Voor Lily Allen kan het geluk even niet op. De zangeres trouwde zaterdag met haar vriend Sam Cooper, onthulde diezelfde dag dat zij wederom zwanger is en geniet momenteel van haar huwelijksreis op het muziekfestival Glastonbury.

De zangeres, die in de Londense wijk Cranham haar jawoord gaf aan Sam Cooper, is ongeveer twaalf weken zwanger, zo weet The Daily Mail. "Lily is in verwachting en ze is getrouwd met de man van haar dromen," verklapt een anonieme bron aan de krant. "Ze is buiten zinnen van vreugde en huilde tranen van blijdschap."

Allen en Cooper verwachtten vorig jaar ook een kindje, maar kregen toen een enorme tegenslag te verwerken. Allen verloor haar baby na een zwangerschap van zes maanden.

Het stel heeft een bijzondere plek uitgekozen om hun huwelijk en de hernieuwde zwangerschap te vieren. Allen en Cooper vliegen niet naar een tropisch oord, maar verblijven momenteel op de plek waar zij elkaar ooit ontmoetten: het muziekfestival Glastonbury.

"Ze krijgen een speciale tent en er zal uitstekend voor ze worden gezorgd," laat een bron weten. "Ze zullen het gevoel hebben dat ze op een camping zijn, maar wel één van alle gemakken voorzien."

Het Engelse Glastonbury Festival wordt in hetzelfde weekend gehouden als Pinkpop, maar heeft wereldwijd een veel grotere naam. Jaarlijks komen zeer bekende namen, zoals Bruce Springsteen, naar het fameuze festival.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020